τροχαιο σερρεσ σημερα / Serres Twra Sobaro Troxaio Konta Sto Nosokomeio Empisteutiko Gr

Το τροχαίο δυστύχημα σύμφωνα με το voriagr σημειώθηκε στις 620 πμ. Σήμερα πριν 5 ώρες Κουρδιστό Πορτοκάλι.


Serres Twra Sobaro Troxaio Konta Sto Nosokomeio Empisteutiko Gr

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

τροχαιο σερρεσ σημερα. To Ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ βρίσκεται εδώ για να διηγείται την Ιστορία μιας Οικογένειας της οποίας η 3η Γενιά ετοιμάζεται να αναλάβει σιγά σιγά τα. Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο Εικόνες - Βίντεο Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη διασταύρωση της Νέας Μπάφρας με την Ηλιοκώμη στις Σέρρες. Σύμφωνα με την αστυνομία η δίκυκλη.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών. Τραγωδία στις Σέρρες. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών.

Ο Κώστας Γεννίκης ΟΦΚΑ Σέρρες αγωνίστηκε την Τετάρτη 188 το πρωϊ στον προκριματικό της σφαιροβολίας εφήβων του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου Κ20 στο Ναϊρόμπι της Κένυας χωρίς όμως να. Τραγωδία στις Σέρρες. Τη ζωή του έχασε στις 4 τα ξημερώματα ένας 62χρονος στις Σέρρες.

Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος στις Σέρρες. Τροχαίο στο Τέξας με 10 νεκρούς και 12 τραυματίες - Ανετράπη βαν που μετέφερε μετανάστες. Λίγο μετά τις 1400 σήμερα το μεσημέρι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες υπηρεσιακό λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού της.

05 Αυγ 2021 0830. Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 63χρονος και ενώ βρισκόταν σε επαρχιακό δρόμο των Άνω Ποροΐων εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Τραγικό θάνατο βρήκε οδηγός ΙΧ το μεσημέρι της Κυριακής στην Παλαιά Εθνική Οδό Σερρών Προμαχώνα στη διασταύρωση Στρυμονοχωρίου στις Σέρρες.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 62χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ένας 51χρονος σε τροχαίο. Με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών ο 55χρονος απεγκλωβίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΕΛΛΑΔΑ ΣΕΡΡΕΣ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΝΕΚΡΟΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. Να παραιτηθούν επέλεξαν για να μην εμβολιαστούν τρεις γιατροί του νοσοκομείου Σερρών. Η επιχειρηματική Ιστορία της Οικογένειας Κουτσούμπα.

Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στις Σέρρες. Ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ στην Άρτα. Δίνονται στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών τα στοιχεία.

Τραγωδία δίχως τέλος στην άσφαλτο - Τέσσερις οι νεκροί από το τροχαίο με τους μετανάστες. Νεκρός 65χρονος σε τροχαίο. Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 65χρονο σημειώθηκε στο 1ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Παλαιοκάστρου-Γεφυρουδίου Σερρών.

Τραγωδία στις Σέρρες. Νεκρός 51χρονος σε τροχαίο. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.

με 2 ΔΜ και ατομική τηλεθέρμανση ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Ο 1ος νεκρός εμβολιασμένος και με τις 2 δόσεις χωρίς άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας κι εσείς το σκέφτεστε ακόμη για το εμβόλιο. ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα 123 τμ.

Ειδήσεις - Τρεις νεκροί μετανάστες και τέσσερις σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στη διασταύρωση της Ν. Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση τρία άτομα είχαν χάσει τη ζωή τους μετά το δυστύχημα - Λίγο αργότερα κατέληξε και το τέταρτο άτομο που ήταν τραυματίας. Στο πένθος βυθίστηκε για ακόμα μία φορά η τοπική κοινωνία 51χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Λίγο μετά τις 0800 στο 20 χλμ της εθνικής οδού ο 24χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε σε κορμούς δέντρων το αυτοκίνητο ανετράπη και ο νεαρος σκοτώθηκε. Πιο αναλυτικά σύμφωνα με δημοσίευμα της ΕΡΤ οι γιατροί αυτοί είχαν ήδη κατοχυρώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης ενώ άλλοι τρεις ανεμβολίαστοι γιατροί είναι ειδικευόμενο Περισσότερα. Συγκεκριμένα δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 64χρονος εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 64χρονου οδηγού.

Πωλείται διαμέρισμα στις Σέρρες από το ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ σε συμφέρουσα τιμή. By ανεξάρτητος on 18 Αυγούστου 2021 No Comment.


Troxaio Archives Empisteutiko Gr


Serres Nekros 24xronos Se Troxaio To Aytokinhto Toy Xtyphse Se Dentra Kai Anetraph


Frikto Troxaio Stis Serres Nekrh Mia 34xronh Mana Traymatisthke H 7xronh Korh Ths Star Gr


Eikones Sok Apo Troxaio Stis Serres Aytokinhto Sfhnw8hke Katw Apo Ntalika Nekros O Odhgos


Serres Dyo Gynaikes Nekres Se 8anathforo Troxaio H Anakoinwsh Ths Astynomias Video


Nekros 27xronos Se Troxaio Stis Serres


Twra Serres Troxaio Sto Melenikitsi Se E3eli3h H Prospa8eia Apegklwbismoy Toy Odhgoy Fwto


Serres Treis Nekroi Kai Tesseres Traymaties Apo Troxaio Dystyxhma Ellada Iefimerida Gr


Serres Troxaio Me 3 Apegklwbismoys Serres24


Tragwdia Stis Serres Treis Nekroi Kai Tesseris Traymaties Se Troxaio Ellada Eidhseis


Serres Deite Fwtografies Apo To Troxaio Atyxhma Poy Egine Shmera Sto Leykwna Serraikanea Gr


Serres Sobaro Troxaio Atyxhma Amorfh Maza To Aytokinhto Fwto Serraikanea Gr


Serres Polynekro Troxaio Eliwse To Aytokinhto E8nos


Serres Kai Tetartos Nekros Apo To Troxaio Sth Nea Mpafra Cityportal Gr


Tragwdia Stis Serres Nekros 22xronos Motosikletisths Se Troxaio Vid


Serres Polynekro Troxaio Sth Nea Mpafra Treis Nekroi Kai Tesseris Traymaties Fwto Video


Serres Sokaristiko Troxaio Me Treis Nekroys In Gr


Tragwdia Stis Serres Skotw8hkan Mprosta Sto Paidi Toys Ellada Eidhseis


Serres Nekros Se Troxaio 50xronos Motosikletisths Newsbeast

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here